Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 7 de juliol del 2015

Presentació sèrie Alpha escoles

Què és el curs Alpha? Una forma divertida que més que donar respostes vol generar preguntes sobre la vida i la fe en els joves. 

El curs Alpha es basa en 10 àpats durant 10 setmanes on en grups es plantegen preguntes sobre la vida i es presenta la fe cristiana d’una forma divertida, participativa i original. 

Nascut a l’Església anglicana,  actualment s’ha estès arreu del món i a totes les denominacions cristianes. Fa dos anys que, des de la delegació de joventut, s’està organitzant per a joves universitaris i joves adults, amb molts fruits en ambdós casos. 

Aquest dimarts us volem presentar la versió Alpha per a adolescents i escoles, basada en una sèrie de vídeos, més senzilla i adaptada a la
realitat escolar, que creiem us pot ser de molta ajuda com a eina pastoral a la secundària i batxillerat. A l'octubre faríem un taller d'un dia per aprendre el mètode. 

  • Serà a la Fundació Escola Cristiana, c/ dels Àngels 18.
  • La presentació és gratuïta.
  • Acabarem amb un cafè i pastes.