Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 25 d’agost del 2015

Materials de pastoral per encàrrec

Difusión Publicaciones y Vídeos ofereix la proposta de realitzar material pedagògic de la vida i obra del fundador, fundadora, sant, santa, beat o beata. El contingut d'aquest apropa la figura del protagonista als nois i noies com a model a seguir. En tots s’hi incorpora il·lustracions que permeten reproduir espais i situacions destacades de la vida i obra del sant. Clicant a sobre l'enllaç (de color blau) podeu veure una mostra del contingut dels projectes elaborats per encàrrec:
  • Biografia infantil: Un llibre il·lustrat acompanyat de petits paràgrafs descriptius de la vida i obra, on les il·lustracions guien la narració. Aquest material està destinat per als nens i nenes que comencen a llegir. També es pot completar amb un quadern d'acdeltivitats. Beato Marcelo Spínola (Biografia infantil, de 5 a 8 anys)
    http://ametlla.es/marcelodigital1/index.html#p=1 
  • Biografia il·lustrada amb activitats:
    Un material pedagògic en el qual es treballa la biografia distribuïda en capítols acompanyats d'activitats per a reforçar la comprensió i millorar el coneixement de la vida i obra dels nostres fundadors i sants. Sant Esteve
    http://ametlla.es/EsteveDigital/
  • Biografia de butxaca il·lustrada: Material en format butxaca presentat en dues pàgines, una amb il·lustració i la següent amb text. També es pot completar amb un quadern d'activitats. La febre de l'Evangeli (Format de butxaca 12x12cm. Edats de 12 a 16 anys)
    http://ametlla.es/claretcatala1/
  •  Escrits: Una selecció d'escrits. Presentació en format butxaca acompanyat d'algunes fotografies. Escrits de Santa Clara (Format de butxaca 12x12cm. Edats de 14 a 18 anys) http://ametlla.es/claradigital1/
Pel seu format i contingut aquest material està pensat com a mitjà a difusió per a treballar a les escoles o material de catequesi i grups de joves o com a llibre de regal. Es poden realitzar en diferents idiomes.

El temps d’elaboració d’un projecte és de tres mesos aproximadament.
Per a més informació us podeu adreçar a:


Sr. Ignasi Ametlla
Difusión Publicaciones y Vídeos
Tel. (0034) 619 224 555 – (0034) 93 432 77 62
correo@difusionpv.com