Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 18 de setembre del 2015

LAICAT XXI



LAÏCAT XXI s'adreça a laics i laiques catòlics de Catalunya, homes i dones, joves o grans, batejats que participen o no en comunitats parroquials, arxiprestals, moviments, ... i reconeixen l’experiència apassionant i difícil de la fe, per tal que refermem plegats la nostra  voluntat de ser cristians en el món i laics en l’Església.
 
Volen crear un espai de diàleg i relació que inclogui persones, compromeses o no en l’Església, que busquen un àmbit d’aproximació senzill i proper a les seves inquietuds, amb un missatge atractiu per tal de recuperar les seves arrels cristianes i la seva espiritualitat.

No és un congrés d’especialistes sinó de persones que es plantegen i busquen reanimar i redescobrir la seva fe. Per tant serà participatiu i dinàmic en el què tothom s’hi podrà sentir bé i compartir els seus anhels i dificultats, siguin les què siguin. També volem fer-ne partícips a tots els preveres, religiosos i religioses que cerquen una renovació en la seva missió i vulguin compartir inquietuds comunes. 

Ets invitat /  invitada a participar-hi a Poblet els dies 2 i bàsicament el dia 3 d’octubre del 2015. Hi haurà xerrades, tallers, debats... amb eucaristia final.

Per a més informació o per inscriure’s podeu anar a la pàgina web www.laicatxxi.cat o sinó trucar-me o enviar un correu i us informaran el millor possible.

Equip Laïcat XXI
Eduard Fonts, psicòleg. Manresa.
T. 606 985 627 efa@copc.cat