dimarts, 27 d’octubre de 2015

12a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

La Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat organitza per segon any consecutiu, amb la coorganització de la Fundació Escola Cristiana i d'altres entitats, la 12a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que tindrà lloc del 30 d'octubre al 15 de desembre i que enguany destaca per l'extensió de la mostra arreu de Catalunya gràcies al conveni de col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa", que permetrà que alguns dels títols del certamen es puguin veure a Girona, Lleida i Tarragona.
La Mostra, que enguany arriba a la dotzena edició, presenta una selecció de catorze de les pel·lícules més interessants de la producció cinematogràfica espiritual i religiosa actual. En aquest certamen hi tenen cabuda tant pel·lícules que recullen la sensibilitat d'alguna de les diferents confessions religioses, com films que tenen com a fil conductor el diàleg entre la religió i la societat actual.

Les pel·lícules, subtitulades en català, aniran acompanyades d'una presentació a càrrec d'especialistes en el món del cinema i en diversitat religiosa, cosa que permetrà comprendre millor les claus dels films i convidar els espectadors a la reflexió.