Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 23 d’octubre del 2015

Activitats musicals a l'Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia

  • Divendres dia 23 d’octubre a les 20:00 hores, a l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia, carrer del Sol, 8,  “El violí des del barroc fins avui – El barroc català”  a càrrec d’Ala Voronkova i Sara Rojo . Sonates J.Pla, G.Ph. Telemann, C.Ph. E. Bach, J. Haydn, W.A. Mozart, J. M. Leclair, Ch. Berio, L. Spohr, H. Wieniawski, R. Glier, B. Bartok i D. González de la Rubia, obra “Helios”, estrena mundial.  Donatiu 7,00 euros.
  • Dissabte 7 de novembre a les 19:00 hores, també a l’Oratori, “concert extraordinari” a càrrec del Cor Vivace, dirigit per Tomàs Rosado Peña. Donatiu 5,00 euros.
  • Diumenge 15 de novembre, a les 17:00 hores, a l’Oratori,  projecció de DVD amb comentaris de M. Dolors Luis, aquest mes BEETHOVEN: els concerts per a piano i orquestra,  número 3 i 5 (emperador), Alfred Brendel, piano i les orquestres del Festival de Lucerna i Filharmònica de Nova York. Aportació voluntària.
Per a més informació podeu trucar als telèfons 93 284 87 53 i 650 009 755.

Consulteu aquí el programa de les activitats: