Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 14 d’octubre del 2015

CANÒLICH MUSIC

Us animem a sentir-vos partíceps per a participar al Canòlich Music, festival de música cristiana per a persones des de primer d'ESO fins a adults. 
 
Aquest any, tercera edició, estem oferint un programa de qualitat perquè aquesta activitat sigui bona i profitosa per a la vostra escola, institució, esplai, associació, cau, etc.

Pel preu del 20 euros més viatge, teniu accés a concerts, concurs musical, activitats de coneixement entre els participants, pregàries, celebració de l'eucaristia en clau jove, moments de relació entre les persones d'un mateix grup i possibilitat de gaudir amb preus especials d'activitats lúdiques de primer nivell que ofereix Andorra.

Si veniu divendres i marxeu diumenge al matí, només heu de dur el sopar del divendres i comprar el dinar del dissabte. La resta d'àpats estan inclosos. Disposem d'una carpa que cobreix tota la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria que garanteix una temperatura confortable en totes les activitats, i ens evita estar pendent del temps.

Concerts com L'artista convidat- grup guanyador del nostre concurs musical en la primera edició-, Andy Hunter-música electrònica- Sal 150-música celta-, Twocats pel Gospel, Kairoi i Teràpia de shock-per al fi de festa-. Concurs musical "Dóna't a conèixer", espai de participació "XTU"....

Creiem que és una experiència molt i molt atractiva per als vostres nois i noies.

Visita la pàgina web i comença a engrescar gent: www.canolichmusic.com

I per a qualsevol dubte, truqueu al 606430646 o envieu missatge al correu electrònic canolichmusic2015@gmail.com

No deixeu passar l'oportunitat!!!