Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



diumenge, 25 d’octubre del 2015

“Misericòrdia: el secret dels 10 manaments”

Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Delegació Diocesana d’APOSTOLAT SEGLAR i Fundació UNAVEU ens ofereixen una eina d’animació de l’evangelització a l’escola que conté una presentació atractiva i actual de la vivència cristiana dirigida als pares i mestres de les escoles cristianes.
En una primera fase, s'ofereix un espectacle impactant: “Misericòrdia: el secret dels 10 manaments”. Es tracta d’un espectacle que combina:
  • Cine amb passi i comentari de seqüències de pel·lícules actuals a càrrec de Peio Sánchez, fundador de la Mostra de Cinema Espiritual
  • Monòlegs àgils amb Xavier Morlans, conegut animador de primer anunci cristià
  • Música en viu amb el teclista Antoni-Olaf Sabater, autor, entre d’altres, de la música original de sèries com Ventdelplà i Olor de colònia.
L’espectacle lliga la idea de l’any jubilar amb una recuperació viva i actual del Decàleg educatiu i humanitzador més famós de la història: Els 10 manaments.

Trobareu més informació en aquest document.