Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 2 d’octubre del 2015

UNITATS DIDÀCTIQUES SOBRE LA VIDA CONSAGRADA

Les Delegacions Episcopals d'Ensenyament i de la Vida Consagrada del Bisbat de Jaén han publicat uns materials escolars amb motiu de l'Any de la Vida Consagrada.
El mes de febrer passat van començar a preparar una unitat didàctica per als alumnes de primària i secundària, amb les corresponents adaptacions als diferents cicles, per als alumnes de les classes de religió.
Després de diversos mesos treballant-hi, l'equip redactor format per diversos professors seglars i alguna religiosa també docent han aconseguit publicar dues unitats didàctiques.
La CONFER fa difusió d'aquest interessant treball que pot descarregar des de la web de la Vida Consagrada.
Com veure, l'objectiu d'aquest projecte és donar a conéixer la VIDA CONSAGRADA per a que siguent coneguda sigui apreciada i també imitada i seguida en el sacerdoci, el claustre o la vida apostòlica de les congregacions.