Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 1 de febrer del 2016

Trobada diocesana d'adolescents i joves

La “Trobada diocesana d’adolescents i joves” és la trobada anual de la pastoral juvenil de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. 

Aquest curs la trobada serà el dissabte 20 de febrer de 2016, i tenim com a objectiu descobrir, aprofundir i comprometre’ns amb la MISERICÒRDIA. 

Sota la denominació de “pastoral juvenil” s’hi engloba totes les accions que realitza l’Església catòlica vers els adolescents i joves i rau, també en ella, la cura perquè els individus d’aquest sector de la població trobin espais on puguin cercar el seu creixement com a persones i com a cristians. 

La realització d’aquesta acció no es du a terme únicament des de les parròquies i els arxiprestats sinó que, també, es desenvolupa des dels Centres d’Esplai i l’Escoltisme, l’Acció Catòlica, les Escoles Cristianes, les famílies, els moviments apostòlics de les congregacions religioses, les experiències de servei i voluntariat i en d’altres realitats eclesials.

Més informació a la web Sant Feliu Jove.