Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 28 de febrer del 2017

Activitats de la delegació de joventut pel mes de març

Per aquest mes de març recordar-vos les següents activitats de la delegació. Que visquem tots una Quaresma plena de fruits de conversió!

05/03/17 SENT LA CREU Vols entrades?

Ja hem repartit més de 1500 entrades per l'eucaristia de diumenge d'inici de Quaresma. Si algún grup de joves voleu venir i encara no heu demanat entrades inscriviu-vos al següent formulari i passeu-les a buscar-les. Us hi esperem! Entrades Sent la Creu

 EL 5 de MARÇ #SENTLACREU

12/03/17 CAFÈ YOUCAT Com sé qui sóc jo?

Qui sóc realment? Escullo jo qui sóc o ho escull la societat? Sóc més fruit de la biologia i la genètica, o més de la cultura? Com influeix la religió en la meva identitat? Aquestes preguntes són avui de gran actualitat, i les debatrem cafè amb mà amb Mar Álvarez, psiquiatra infantil i d'adolescents i professora a la Universitat Abat Oliba, en un Cafè Youcat ben actual. Us hi esperem! A les 18h. a l'església de Santa Anna.

18-19/03/17 SORTIDA DE QUARESMA PER ADOLESCENTS Joc de trons The King is coming

Com cada Quaresma organitzem THE RETURN, un cap de setmana per a adolescents (14-17 anys) de parròquies i escoles per a reflexionar, jugar, pregar i sobretot tenir una experiència de Jesús! Tots portem un tron a dins, i hi ha molts candidats a ocupar-lo. A qui deixaràs que s'hi assegui? Als reis que governen el món, com l'aparença, l'èxit, l'egoisme,... o al rei coronat d'espines? Estàs preparat per la batalla? Que comenci el joc!
  • Preu: 40 euros
  • Lloc: Santa Maria de Meià (La Noguera)
  • Sortida Dissabte 18 a les 8h del matí del Seminari Conciliar de Barcelona
  • Arribada: Diumenge 19 a les 17:45h al Seminari Conciliar de Barcelona
  • Cal portar: Roba d'abric, sac de dormir, esmorzar i dinar de dissabte
 THE RETURN IV Joc de trons