Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 21 de febrer del 2017

El cardenal Lluís Martínez Sistach presenta “Un cardenal es confessa”

Resultat d'imatges de un cardenal es confessaEl proper dimarts 28 de febrer a les 12:30 h, l’arquebisbe emèrit de Barcelona, cardenal Lluís Martínez Sistach, presentarà un nou llibre que resum la seva trajectòria personal i reflecteix també l’experiència de l’arxidiòcesi de Barcelona en els darrers anys.

Les confessions del cardenal Martínez Sistach arriben un any després de la seva renúncia a seguir al capdavant de l’arquebisbat de Barcelona i just a punt de complir vuitanta anys. En clau de conversa amb el periodista i mossèn Jordi Piquer, aquest llibre-entrevista editat per Proa també es publicarà en castellà (Planeta).
  • Dia: dimarts, 28 de febrer de 2017
  • Hora: 12:30 hores
  • Punt de trobada: Biblioteca Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Carrer Valldonzella, 12. Aula B3 (2on pis) de Barcelona.
Es prega als redactors i periodistes gràfics interessats, que confirmin assistència abans del divendres, 24 de febrer a press@arqbcn.cat