Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 23 de febrer del 2017

L’arquebisbe Omella expressa el seu suport a l’acollida de refugiats

Resultat d'imatges de arquebisbe omella
L’arquebisbe metropolità de Barcelona, monsenyor Joan Josep Omella, a la llum de l’Evangeli i d’acord amb la Doctrina Social de l’Església i el magisteri del papa Francesc, acompanya de cor a totes les persones refugiades demanant al Senyor la seva ajuda i el seu consol.
 
Davant la gran mobilització convocada fa uns dies l’arquebisbe Omella ha manifestat: “Dono gràcies a Déu per la generositat del nostre poble en l’acompanyament de les persones que pateixen i molt en particular, per aquelles institucions d’Església que amb la seva acció diària es troben a prop dels més vulnerables”. Monsenyor Joan Josep Omella afegeix: “Animo a totes elles a seguir fidels a aquesta tasca d’ajuda, seguint les paraules de Jesús que se’ns jutjarà per allò que fem i no per allò que diem”.