Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 20 de març del 2017

Delegació diocesana de Pastoral de Joventut i de Pastoral Universitària



Us informem de les properes iniciatives d'aquest mes de març adreçades a joves. 

18/03/17 VETLLA DE PREGÀRIA per les vocacions
Com cada any el Seminari organitza la vetlla de pregària per les vocacions, adreçada especialment als joves. Us hi esperem!

28-31/03/17 SIMPOSI DE LA CCEE SOBRE ACOMPANYAMENT JUVENIL

Uns 200 delegats de les conferències episcopals europees es trobaran a Barcelona en un Simposi per parlar sobre com l'Església ha d'acompanyar els joves, en una trobada que vol iniciar la reflexió que tindrà lloc al Sínode de bisbes del 2018 sobre la joventut. Es pot participar amb una pregària oberta pels joves d'Europa el dimecres 29 a l'església de santa Anna a les 19:45h., seguida d'un refrigeri al claustre. A la web de l'arquebisbat podreu seguir en streaming el simposi. Hi ha algunes places per participar (50 places) com a oients (via streaming a la sala sant Jordi), només per a responsables de pastoral. Si esteu interessats inscriviu-vos i rebreu un mail confirmant la plaça.





31-2/04/17 RECÉS DE QUARESMA PER A UNIVERSITARIS

Mn. Miquel Ramon Fuentes donarà una tanda d'exercicis espirituals a joves universitaris a la casa de Caldes. Us podeu apuntar aquí. Preu: 50 euros.


MATERIAL DE QUARESMA

L'Acció Católica general ha elaborat un molt bon material per a treballar la Quaresma amb els joves. Us el fem arribar per si voleu utilitzar-lo amb els vostres grups de joves.