Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 30 d’agost del 2017

Missa en la Diada Nacional de Catalunya

Donant continuïtat a una tradició més que centenària, la Lliga promou una missa en la Diada Nacional de Catalunya, en sufragi i acció de gràcies pel defensors de les llibertats catalanes i per tots els patriotes que han lliurat la seva vida al servei de Catalunya.

La Lliga us convoca a celebrar aquesta eucaristia l’11 de setembre, a les 10 h del matí, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Presidirà el nostre conseller P. Josep Miquel Bausset, concelebrant amb altres preveres que ens vulguin acompanyar.

En un  moment tant transcendent per al futur del nostre país us fem una crida especial a participar-hi i a animar altres que també ho facin. Aquesta missa és l’únic acte religiós que es celebra amb motiu de la Diada.

D’altra banda, després dels darrers esdeveniments viscuts, la visita espiritual a la Mare de Déu de Montserrat, que resem sempre en aquesta missa, tindrà una significació especial. Recordeu el que demanem a la senyora de Montserrat en la setena i darrera deprecació: aconseguiu per als pobles de Catalunya una pau cristiana i perpètua.