Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 30 d’agost del 2017

Núvol de danses

L'espectacle Núvol de danses ofereix un variat repertori de danses d'arrel que engrescaran a joves i a grans. Tothom gaudeix. Qui hi participa descobreix que les danses es poden aprendre fàcilment: cercles circassians, xapelloises, danses occitanes, irlandeses, basques, catalanes, africanes, valsos familiars... en un instant es creen belles coreografies que encisaran tant a qui balla com a qui bada.

Música tradicional d'arreu del món amb instruments acústics i veu, i una gran varietat d’espectacles acompanyats d'instruments dels cinc continents. Aquesta és el doble vessant del grup.
 

Danses per la Pau (2.002), Núvol de danses (2.005) i Cel de danses (2.007) són tres  espectacles de danses tradicionals. La proposta del grup és aconseguir una manera bonica i delicada de fer-ho passar bé i per això s'ensenyen les coreografies que són senzilles i vistoses. Tothom en gaudeix, tant qui participa en la festa ballant com qui hi participa mirant les rotllanes, les cuques, els puntejos i els salts dels dansaires.

Per a més informació: