Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 9 de novembre del 2017

Activitats mes de novembre Delegació Jove

17/11/17 NIT DELS TESTIMONIS
Un any més l'Ajuda a l'Ésglésia Necessitada juntament amb la delegació us convida a pregar per l'Església perseguida, tot escoltant dos impactants testimonis. El pare Jaques Mourad, religiós, ens explicarà la seva experiència de ser empresonat per l'ISIS durant 5 mesos i de com va escapar-se. El. P. Gaëtan Kabasha, ens explicarà com va fugir del genocidi ruandès i com va acompanyar els refugiats. El bisbe Sergi Gordo ens acompanyarà i presidirà la pregària.


25/11/17 JORNADA CAMINANT VERS EL SÍNODE
La nova Càtedra Pont i Gol, de la Facultat de Teologia de Catalunya ha organitzat un matí de formació per a joves, animadors i responsables de pastoral de joventut. Hi haurà un convidat excepcional, Toni Segarra, considerat un dels millors publicistes espanyols, a qui entrevistarem i que ens donarà una série de consells des del món de la publicitat a l'hora de comunicar l'evangeli als joves. Serà al Seminari Conciliar i la inscripció és gratuita, però cal formalitzar-la aquí:
26/11/17 CAFÈ YOUCAT Tot és perdonable?
La Claudine Uwasakindi era una jove quan va viure i patir el terrible genocidi a Ruanda (1994) dels hutus contra els tutsis. Des de llavors la seva història, com la de tants supervivents, ha estat una història de superació i sobretot de perdó, que com ella explicarà no hauria sigut possible sense l'ajut de Déu. Tot és perdonable? Difícil pregunta. Vine al Cafè Youcat i en parlarem cafè en mà. Youcat, of course. A les 18h a santa Anna.



28/11/17 VOLS SER VOLUNTARI DE CÀRITAS?
Càritas Barcelona necessita joves voluntaris que vulguin col·laborar en diversos projectes. Si ets jove major de 18 anys i estàs interessat vine a informar-te dels diversos projectes que tenen. Ens informaran Jaume Casassas, responsable de voluntariat de Caritas BCN. A les 20h a la delegació.