Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 12 de desembre del 2017

Fes un pessebre al Museu Diocesà de Barcelona

Un petit pessebre dins d’una nou o dins del jardí del Claustre de la Catedral de Barcelona. Aquesta és la proposta nadalenca del Museu Diocesà de Barcelona que dur a terme des de ja fa uns anys a la seva seu, gràcies a la col·laboració de la delegació de Pastoral Familiar, Catequesi, la llibreria Laie i la impremta Molero Print.
El taller està destinat a les famílies perquè puguin crear el seu propi pessebre amb unes simples mongetes que es transformen en els personatges de Betlem.
Sant Josep, la Mare de Déu, el Nen Jesús, els tres Reis Mags, l’Àngel… els infants poden pintar tots aquests personatges i després col·locar-los a una estrella, un cor, a la façana de la Sagrada Família o, com a novetat d’enguany, al Claustre de la Catedral de Barcelona.
Les famílies que ho desitgin encara podran gaudir d’aquesta activitat els dies 16 i 17 de desembre al matí, de 10.30 h a 13.00 h. L’entrada general costa 4€.