Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 3 de gener del 2018

El país del silenci



L’espectacle El país del silenci celebra aquest 2018 el seu 30è aniversari.

El país del silenci va néixer fa 30 anys amb l’objectiu d’introduir els infants a la descoberta del món interior. Va sorgir a petició de l’Escola Pia de Catalunya i es va representar a tots els auditoris de les seves escoles. Des del primer moment va tenir molt bona acollida. 

Fins fa dos anys, El país del silenci era un espectacle d’un sol actor, en Pau. En els darrers anys l’acompanya la Carmina. Tot i els nous espectacles que el grup ha anat incorporant en el seu repertori, El país del silenci ha mantingut sempre la bona acollida que va tenir ara fa 30 anys.
 
L’any 1990 va ser seleccionat per Joventuts Musicals de Catalunya i se’n van fer nombroses audicions escolars. Es va realitzar a la 9a Mostra d’Igualada l’any 1998 i se n’han fet moltes actuacions per a Pedagogia de l’Espectacle (Fundació Torre de Palau) a Terrassa, Rubí i Sabadell, per a Rialles, per l’Amfiteatre, la Fundació La Roda i per a nombrosíssims teatres i escoles de tot Catalunya i les Illes Balears.