Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 14 de maig del 2018

ACTIVITATS CENTRE EDITH STEIN

JOVES i DÉU, el nou número de la revista CREURE I SABER: Qui o què és Déu per a mi? 
Aquesta és una de les preguntes que responen uns quants joves en el nou número de la revista digital CREURE I SABER que porta el títol JOVES I DÉU. A més us oferim les reflexions expresses de Javier Elzo, Cecília Ribas, Marta Pomés, Peire Bremón i Miguel Ángel Pulido. Dona’ns la teva opinió sobre el contingut de la revista escrivint a cedithstein@gmail.com


EXERCICIS ESPIRITUALS PERSONALITZATS PER A JOVES, del 15 al 22 de juliol a Barcelona
Del diumenge 15 al 22 de juliol es farà una tanda d’Exercicis Espirituals al Monestir de Sant Pere de les Puel.les. Els acompanyants seran la Carme Massó, la Catalina Tarrats, la Roser Caminal i el Francesc Grané.
Per apuntar-se cal escriure un mail a
construeixvidaespiritual@gmail.com

¿TOT S’HI VAL, EN L’ÀMBIT ESPIRITUAL? Què és “espiritual” i què és “disfuncional”? Nou curs sobre els aspectes sans i patològics de l’espiritualitat.
La Fundació Vidal i Barraquer ofereix un nou postgrau dedicat a discernir els aspectes sans i els aspectes dificultosos de l’experiència espiritual. El postgrau es fa un dimarts al mes. Pots mirar tota la informació en el díptic que t’oferim aquí.

EN EL DESERT S’HI TROBEN FONTS. Exercicis espirituals a Poblet
La Germandat de Poblet oferirà per segona vegada aquest estiu 4 dies d’exercicis, del 17 al 21 de juliol del 2018, la Casa d’exercicis dels Salesians que hi ha just a l’entrada del Monestir.
Per a qualsevol qüestió us podeu posar en contacte amb Mar Galceran, 619994106 o bé al mail: Poblet21@gmail.com