Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 1 de maig del 2018

Concert en hornor al Bisbe Joan Carrera

El proper Dissabte 12 de maig a les 18 hores tindrà lloc a la Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat un concert en honor al Bisbe Joan Carrera, precisament el dia en que hagués fet anys. 

Aquest acte està en relació amb els actes que s'estan realitzant per recordar al Bisbe Joan durant aquest any 2018 en el que farà deu anys del seu traspàs

El concert serà a càrrec de la Coral Arquitectura i l'Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya, dirigida per Lluís Carné i Miguélez.

El títol del concert és: "MÚSICS REVOLUCIONARIS" amb la característica que el repertori és de músiques d'èpoques ben diverses que van ser revolucionaris en la seva aoportació artística: W.A. Mozart del qua s'interpretarà la Missa Brevis. D. Xostakòvitx, la Jazz Suite n. 2. I the Beatles, uns arrenjaments melòdics.