Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 19 de setembre del 2018

Activitats Delegació Jove Barcelona

22/09/18 PREGUEM PEL SÍNODE. Diàleg amb el cardenal sobre el Sínode
  • Trobada amb el cardenal a l'arquebisbat (c/ Bisbe 5) per a pregar pels Sínode de bisbes sobre els joves que començarà a l'octubre. Tindrem una estona de diàleg amb el cardenal on els joves podrem preguntar i donar-li suggeriments abans que marxi a Roma com a participant, una estona de pregària i un refrigeri. 
  • De 19h. a 21h. Al Bisbat


28-29-30 ESCOLA D'ANIMADORS 3.0.1 VENIU
  • No és fàcil acompanyar els joves d'avui en la fe, però és un repte apassionant. El proper Sínode de bisbes ens ho recordarà. 
  • Per aquest motiu t'oferim un primer cap de setmana de formació pensat per a joves de 18-35 anys que volen ser animadors- catequistes d'adolescents a la seves parròquies. Serà en un espai únic: el Santuari de Lord, situat sobre un pantà i en ple Solsonès.Treballarem què significa ser un apòstol joves, amb xerrades i dinàmiques diverses. Tindrem ponents com el bisbe Toni Vadell, el bisbe Xavier Novell, en Joan Sabé, la Teresa Valero, Mn Bruno Bérchez i l'Héctor de Arriba. Places limitades. Preu: 50 euros.On? Al Santuari de Lord, Solsona. 
  • Sortirem des de Barcelona en cotxes. Comença divendres 28 a les 20h. i acaba diumenge 30 a les 16h. després del dinar. 
  • Inscripcions: DeleJoveBCN - Escola d'Animadors