Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 5 de desembre del 2018

Pla Pastoral Diocesà SORTIM!

Des de la Comissió de Seguiment del Pla Pastoral Diocesà SORTIM! ens presenten el nou vídeo que el departament de Comunicació de l'arxidiòcesi ha elaborat sobre l'eix de la Fraternitat del Pla Pastoral Diocesà SORTIM!

Pensem que tant el vídeo com els materials proposats ens seran d'utilitat per tal de seguir avançant en aquest camí de sinodalitat diocesana!



També volem fer-vos conèixer els materials preparats sobre aquest mateix eix de la Fraternitat que van ser proposats durant el Recés Diocesà d'Advent, celebrat el dissabte 24 de novembre al Seminari Conciliar de Barcelona. 




A l'espai web del Pla Pastoral Diocesà els podeu trobar: 




Només cal que accediu a la secció "Activitats", on hi trobareu un contingut que porta per títol "Viure la Fraternitat". Dins d'aquest contingut, es pot descarregar tot el material disponible per treballar aquest eix de la Fraternitat. Aquest material és el següent: 



1-Com treballar la fraternitat.pdf

2-Per treballar a partir d'Advent 2018.pdf

3-Examen de consciencia de la fraternitat.pdf

4-Propostes de lectio divina.pdf

5-Cine Jesucristo - Fraternidad.pdf




També us destaquem quatre activitats per poder dur a terme durant aquest temps d'Advent. En el següent enllaç, podeu descarregar-vos les fitxes d'aquestes activitats: