Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 14 de desembre del 2018

Iniciatives nadalenques de la DeleJove

21/12/2018 - Arriba la llum de Betlem
Amb una estona de pregària al bisbat acollirem la Llum de Betlem i la repartirem a les persones sense sostre dels carrers del voltant, juntament amb quelcom de menjar (caldrà portar-ho de casa). A les 20:30h al bisbat

23/12/2018 COME&SEE Vols saber més de NET?
Has pensat dedicar un any de la teva vida a ser missioner de joves? Si vols saber més vine aquest diumenge. Alguns joves vinculats a la delegació que estan fent de missioners als Estats Units amb l'organització NET ens donaran el seu testimoni. Hi haurà música, una introducció del bisbe Toni i l'eucaristia juvenil. A la parròquia de Santa Agnès a les 19h.

28-1/01/2019 TROBADA DE TAIZÈ A MADRID
Més de 35 joves participarem junt amb el bisbe Sergi amb la delegació a la trobada de Madrid. Us tindrem ben presents


03/01/2019 PREGÀRIA DE TAIZÈ A BARCELONA
Fra Alois i la comunitat de germans de Taizè fan una aturada a Barcelona de camí a casa. A les 20h tindrem una pregària de Taizè a Santa Maria del Mar amb els germans i els joves que vulgueu afegir-vos-hi. No us ho perdeu! (En quant tinguem el poster us el fem arribar).

En breu rebreu un correu amb més informació sobre la JMJPANAMA.CAT que tindrà lloc a Mataró el 26-27 de gener. Podeu seguir les darreres informacions a: https://www.jmjpanama.cat/