Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 21 de març del 2019

TABOR CONFERENCE!

TABOR CONFERENCE! Què és? És una trobada per a joves de 14 a 17 anys que tindrà lloc el 28-29-30 de juny a Barcelona.
 
Alguns joves vinculats a la delegació jove han anat durant l'estiu als Estats Units a conèixer les Steubenville Conferences, que organitza la Universitat Franciscana de Steubenville des de fa més de 30 anys en més de 20 localitats i on passen cada estiu més de 50000 adolescents. Inspirats en aquestes grans trobades, i amb l'ajut de Lifeteen Spain i la mateixa UFS han organitzat aquest esdeveniment dirigit a joves d'escoles, parròquies, esplais i moviments.

El TABOR CONFERENCE vol ser una trobada festiva, amb música, xerrades, testimonis, jocs i moments intensos de pregària, pensat perquè els joves puguin tenir un encontre personal amb Jesús i experimentar l'alegria de la fe. 
Un equip format per joves, on hi ha músics, oradors, animadors de la fe, publicistes, etc estan darrera d'aquest projecte, que esperem sigui el primer de moltes edicions.

Serà el 28-29-30 de juny a La salle Bonanova de Barcelona. Reserveu-vos la data.

Cliqueu aquí per accedir al flyer amb la informació necessària. 

Podeu seguir totes la informació via web: Inici