Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 15 de novembre del 2019

Acollim la Crist viu

Des del Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), donant la importància que el papa Francesc dona a la joventut, i després d'haver redactat l'exhortació apostòlica postsinodal “Crist viu” en la que parla, sobretot, dels joves i el discerniment, han ideat un seguit de fitxes per a aprofundir-hi.
Aquestes fitxes que porten per nom "Acollim la Crist viu" van dirigides a aquells animadors, catequistes, acompanyants, monitors... que, en comunió amb el papa Francesc, vulguin treballar d'una manera més profunda allò que ens ha comunicat.

Serà una sèrie de nou fitxes i en cada una es tractarà un capítol l'exhortació.

Cada fitxa consta de diferents parts en les que es planteja una cançó per introduir el tema, es convida als lectors a reflexionar sobre determinats textos de la “Crist viu” i, finalment, es proposen un seguit d'accions per posar de manifest en la vida rutinària allò que s'ha treballat amb la fitxa.

Aquí teniu el link del web on s’aniran difonent les fitxes esmentades, i ja hi trobareu la primera: https://www.esglesiajove.cat/actualitat/fitxes-acollim-la-crist-viu