Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 26 d’octubre del 2017

Sant Pau del camp obre les seves portes

El proper dissabte 4 de novembre Sant Pau del Camp obre les seves portes per una trobada vivencial i musical amb el romànic.
  • 10-11h: Visita al conjunt arquitectònic Sant Pau del Camp. Una immersió a un espai sagrat extraordinari per la seva història, els seus secrets, la seva sonoritat espectacular i el seu significat actual en el barri del Raval. Amb Jordi-Xavier Romero Alvarez, col·laborador de Sant Pau del Camp.
  • 11-13h:  Xerrada-audició interativa sobre Cant gregorià. Un viatge musical a l'univers sonor del cant gregorià, des dels seus orígens més llunyans fins avui. A la Sala Abat Safont del Palau Abacial de Sant Pau del Camp, amb Sigrid Haas, professora de veu i divulgadora musical   (www.sigridhaas.com y www.stimmbereit.de)


Preu: 18€ visita completa (història i música). També és possible assistir només a la primera o segona part de l'activitat (6€ visita històrica, 14€ xerrada-audició).

Inscripció: Reserva plaça al mòbil 717 773 083 o Mail cantare.sigridhaas@gmail.com - Aforament limitat.