Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 19 de febrer del 2020

Exposició SOM MIGRANTS

Enguany, des de Migra Studium volem fer arribar a les escoles i instituts, més propostes educatives entorn al fet migratori, per tal de millorar, entre tots, la sensibilització i la construcció d'una opinió crítica d'adolescents i joves.

Avui us faig arribar una proposta molt concreta: l'exposició SOM MIGRANTS (adaptació de l'exposició originat SOMOS MIGRANTES). Es tracta d'una vintena d'imatges i històries que ajuden a apropar-se i formar part del viatge de tantes persones que es veuen obligades a deixar casa seva
 
L'exposició està formada per 20 plafons d'imatges i 11 plafons informatius, de mida 50x70cm, i una guia didàctica que ens convida a posar-nos en el cor i els ulls de les persones que migren i conté tres activitats diferents.

Aquesta exposició forma part d'una proposta pedagògica més completa per a treballar les migracions en centres educatius, amb una invitació per a veure, commoure's i actuar davant la realitat i té com a objectiu aportar el nostre gra de sorra en la construcció d'una societat capaç d'oferir bona acollida i hospitalitat. Trobareu la proposta completa aquí:  https://www.migrastudium.org/escoles-hospitalaries

PER A DEMANAR L'EXPOSICIÓ: posar-vos en contacte amb sensibilització@migrastudium.org