Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 24 de març del 2020

El Museu Episcopal de Vic, també a casa!


Durant aquests dies de tancament temporal #elMevACasa es conectarà amb vosaltres des de l'altra banda de la pantalla. Us oferim un museu online amb propostes per a totes les edats perquè puguem continuar compartint art, cultura i coneixement.

Teniu tota la informació al web del museu i també podeu gaudir dels nostres continguts a TwitterFacebookInstagram i Youtube
Tour Virtual: Has vist mai el museu des de casa? Us proposem un recorregut per les sales del museu on podreu veure les obres d'art que s'hi exposen a través de fotografies panoràmiques de 360º. 
La dona medieval:  A #elMevACasa us proposem un cicle virtual entorn de la condició de la dona en la societat medieval, que anirem actualitzant cada dia amb noves entrades ablog del MEV.
Conferència:  Segueix la conferència en streaming que va fer Marc Sureda, conservador del MEV, en relació a l'exposició temporal.
"Nord & Sud: reconstruir l'Europa medieval des de Noruega a Catalunya".
Obres mestres: #elMevACasa us proposa un recorregut per les joies del museu amb les obres més destacades de les seves col·leccions. Veure recorregut


RECORDEU QUE TENIU TOTS ELS MATERIALS A "RECURSOS PASTORALS COVID-19"