Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 24 d’agost del 2020

Podem pregar a l'escola en temps de COVID? Apunta't al curs "Confi(n)ats amb la vida"!

Ja en el seu moment, el Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana, davant una possible tornada a l'escola general a finals de curs passat, va preparar materials per fer una estona de pregària que recollís la vivència dels alumnes durant el confinament així com tenir presents les realitats sofrents que havien patit els membres de la comunitat educativa. Ho podeu consultar aquí.

Per altra banda, sabent que no n'hi ha prou amb el disseny de materials i volent oferir un espai específic de reflexió i formació entorn com es pot dur una celebració d'inici de curs escaient a la situació pandèmica actual, des de la FECC s'fereix i s'anima a la inscripció del curs COVIDA 20/21, CELEBREM? Confi(n)ats amb la VIDA! (ONLINE), dirigida pel germà marista Josep Maria Bovè. 

El curs té una durada de 3 hores, que es realitzaran entre el 14 i el 21 de setembre de 2020. Dues d’aquestes hores seran sessions virtuals on els participants hauran d’estar connectats els dies 14 i 15 de setembre, de les 19h a les 20h L’altra hora restant es dedicarà a treball personal a la plataforma Moodle (llegiu PROGRAMA / feu INSCRIPCIÓ). 

ATENCIÓ! NO BADEU! S'ATANSA LA DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ!