Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 21 de juliol del 2021

Vols rebre la visita de la imatge de la Verge de Guadalupe a l'Escola?

L'editorial "Asociación ADADP" (http://www.adadp.es/index.html) té a la vostra disposició dues rèpliques de la imatge original de la Mare de Déu de Guadalupe, idèntiques a l'original. Ofereixen deixar-ne una, durant una setmana, a cada escola que ho demani, o bé un fulletó explicatiu d'aquesta imatge, i el regal d'un rosari beneït per cada nen que participi en l'activitat que organitzi el professor/a de religió catòlica a l'entorn d'aquestes fites tan importants d'espiritualitat i de cultura. 

Precisament, algunes de les escoles de la FECC tenen una forta presència d'alumnes de procedència llatinoamericana, pels qui pot ser molt rellevant l'activitat. Tan per a ells com per a les seves famílies. Ho posem a la vostra consideració com una oportunitat particular dins de la planificació de l'acció evangelitzadora del centre. 

Teniu més informació aquí