Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 18 de setembre del 2015

LA CREU I L'ESTEL


La Creu i l’Estel és una sèrie de dibuixos animats en clau de primer anunci cristià per a nens i nenes. El primer anunci cristià pretén provocar en el nen un primer vincle cognitiu i afectiu amb Jesús com a Algú que viu i que vol ser el seu Amic per a donar-li Vida i felicitat.
Consta de 13 capítols que ajuden a pares, avis, catequistes, mestres i educadors que tenen entre mans la missió d'engendrar la primera fe en nens i nenes del seu entorn immediat.
De cara a engendrar la fe cristiana en els nens, el primer anunci cristià, en rigor, és “anterior” a la catequesi, i es mou en un registre cognitiu i emocional diferent de l'explicació de temes cristians a la classe de religió.

La Creu i l’Estel, utilitzat segons les indicacions d'aquesta guia didàctica, és una mediació ideal per a propiciar el vincle cognitiu i emocional amb Jesús que servirà de base per a la catequesi i que ofereix un material complementari a la classe de religió.


Es pot adquirir a la pàgina web http://www.encristiano.com/, també a la web de les llibreries, FNAC, el Corte Inglés,cetc..
Es presenta una guia didàctica en català, castellà i anglès que podeu trobar a la web Goya Producciones, aquí teniu els ennllaços:

Us oferim un tràiler a Youtube: