Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 11 d’abril del 2016

Activitats Abril - Delegació Jove

Consulteu la web per a més informació sobre les activitats següents: 


07/04/2016 - SOPARS ALPHA PER A UNIVERSITARIS

  • A les 20:30h tornen els 8 sopars interactius per explorar el sentit de la vida des d'una perspectiva cristiana amb altres joves universitaris. Veniu o convideu a tots aquells que els pot interessar. Al c/ Villarroel 81, baixos. Metro Urgell.

10/04/2016 - 2ONA TROBADA DE JOVES DE MOVIMENTS a Santa Anna (17h a 21h)

  • Neocatecumenals, Casal Loiola, CL, focolars, Regnum Christi, MCJ, etc... Una tarda perquè els joves dels diversos moviments d'Església que hi ha a l'arxidiòcesi pugueu conèixer-vos, compartir experiències i celebrar junts la fe. Enguany dialogarem sobre com vivim la misericòrdia en els nostres moviments. Hi sereu representants de tots els moviments!

15/04/2016 - ESTACIÓ D'ENLLAÇ - Som tan diferents?

  • Els joves de la gran comunitat filipina de sant Agustí ens han preparat una sèrie d'activitats on descobrirem com viuen la fe altres cultures. Us esperem a les 21h.



17/04/2016 - CAFÈ YOUCAT - Tarot, energies, reiki? El New Age a examen

  • Què és realment el new Age? Quines influències té? Què tenen a veure el reiki, els àngels, les pedres rúniques, les flors de Bach, etc? Per un cristià amaga perills el New Age o és inofensiu? Mn Salvador Juanola, que ha assistit a diversos seminaris sobre el tema ens ajudarà a comprendre més a fons aquest fenomen tan propi de la nostra societat occidental. Us hi esperem... amb un bon cafè. Youcat, of course.



22/04/2016 - SOPARS ALPHA PER A JOVES ADULTS

  • A les 20:30h tornen els 8 sopars interactius per explorar el sentit de la vida des d'una perspectiva cristiana amb altres joves de 25 a 35 anys. Veniu o convideu a tots aquells a qui els pugui interessar. Als locals de l'església de santa Anna (c/ Rivadeneyra 3. Metro Catalunya).