Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 20 d’abril del 2016

Es presenta la nova edició del POSTGRAU D’ACOMPANYAMENT ESPIRITUAL ​ (7ª edició)​

El Postgrau d’Acompanyament Espiritual (PAE) presenta una nova edició, la setena: anàlisi de la pròpia experiència, seguiment personal i formació acadèmica són els tres eixos que es combinen en aquest curs d’aprofundiment psicològic i espiritual. 

El Postgrau, o Curs d’Expertesa, el realitzen conjuntament la Fundació Vidal i Barraquer i Cristianisme i Justícia-  EIDES, en col.laboració amb Jesuïtes Educació i la Fundació Escola Cristiana. El curs està dirigit a persones de l'àmbit sanitari, infermeres, metges, persones de l’àmbit de l'acció social i l'educació i persones que es troben acompanyant altres persones ja sigui en comunitats, parròquies... o en la pròpia família. 

El Postgrau d’Acompanyament Espiritual és un curs amb dotze anys de rodatge que ha anat canviant a mesura que la societat ha anat canviant. La direcció acadèmica del curs és de Josep Rambla, teòleg, jesuïta, per part de Cristianisme i Justícia, i per Jordi Font, psiquiatra, psicoanalista i jesuïta, per part de la Fundació Vidal i Barraquer, i amb la direcció general de Francesc Riera (CiJ-EIDES) i Carles Pérez (FVB). 

El curs es fa un dissabte al mes durant dos cursos lectius. Els divendres es fan grups d’anàlisi d’experiències, de 18h a 20h, i els dissabtes classe, de 9h a 14h.