Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dissabte, 16 d’abril del 2016

Col·lecta a petició del Papa Francesc per promoure ajuda humanitària en favor d'Ucraïna

Benvolguts germans i germanes en Crist,

image-de3c482f428be17d6ab68bdc2afd1e9f
Després que el nostre Sant Pare Francesc convoqués durant la pregària del Regina Coeli del passat dia 3 d’abril, festa de la Divina Misericòrdia, una col·lecta especial a benefici d’Ucraïna que se celebrarà a totes les parròquies catòliques d’Europa el proper 24 d’abril, V Diumenge de Pasqua, la nostra arxidiòcesi vol adherir-se a aquesta petició del Papa Francesc que vol promoure aquesta ajuda humanitària en favor d’Ucraïna, especialment davant del drama dels qui sofreixen les conseqüències de la violència.

Per això, seguint la indicació del Papa Francesc, us preguem que el proper diumenge dia 24 d’abril es faci una col·lecta especial a totes les nostres parròquies i esglésies, tal i com es farà solidàriament a totes les Esglésies catòliques d’Europa.
El que s’hagi recollit en aquesta col·lecta, us preguem que sigui enviat a l’Arquebisbat  de Barcelona  -a través del compte IBAN ES19 2100 3000 1222 0137 2608 de l’entitat bancària “La Caixa”, en concepte de “Col·lecta per a Ucraïna” que caldrà ingressar abans del 15 de maig. És del tot imprescindible especificar el número de la parròquia per tal poder identificar-vos. La col·lecta serà distribuïda als territoris afectats a través del Pontifici Consell «Cor Unum».
Per a més informació, des de la secretaria general de la Conferència Episcopal Espanyola, s’ha entrat en contacte amb les organitzacions caritatives i assistencials a l’Església per a realitzar una campanya conjunta sota el lema «AMB EL PAPA, PER UCRAÏNA». El material de difusió serà distribuït a través d’internet.
Confiem que serem sensibles en la ajuda en favor dels nostres germans d’Ucraïna i que sabrem exposar-ho a les nostres comunitats explicant els motius de l’ajuda i portant-ho a la pregària.

Amb tot el meu afecte,
    
Sebastià Taltavull Anglada - Bisbe auxiliar i Vicari general - Arquebisbat de Barcelona