Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 15 de desembre del 2017

Més innovació al postgrau DECA de la Universitat de Barcelona per a la formació dels futurs mestres de religió

La cinquena edició del postgrau DECA comptarà amb la participació de docents del Col·legi Montserrat de Barcelona, referent mundial en innovació educativa.
 

El pròxim mes de gener de 2018 s’iniciarà la cinquena edició del postgrau DECA que organitzen conjuntament la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i la Delegació Diocesana d’Ensenyament de l’Arquebisbat de Barcelona per a la formació dels futurs mestres de religió.
  L’oferta formativa del postgrau combina disciplines pròpies de les ciències religioses i de la teologia catòlica amb pedagògiques i didàctiques, i s’ordena a l’obtenció per part de l’alumnat de la Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica (DECA) que expedeix la Conferència Episcopal Espanyola. A més a més el postgrau inclou una aproximació a les altres religions des d’una perspectiva orientada a la promoció del diàleg interreligiós i de la cultura de la pau.

Enguany el postgrau comptarà amb la participació de docents del Col·legi Montserrat de Barcelona, referent mundial en innovació educativa.

La ferma voluntat de garantir l’accés al postgrau dels estudiants amb menys recursos comportarà aquest any, com a novetat, amb la concessió de beques i ajuts perquè cap alumne deixi de cursar-lo per motius econòmics.
Web informativa: https://www.decabcn.cat
Vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=qRDqfkIztro