Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 24 de gener del 2018

Activitats de febrer de la delegació de joventut

25/01/18. COMENCEN ELS SOPARS ALPHA Per a universitaris
  • La cinquena edició dels sopars Alpha per a joves universitaris està apunt de començar. Un equip de 15 joves han organitzat aquests sopars on joves amb inquietuds i preguntes, poden venir a passar una bona estona debatint sobre la fe i la vida. A les 20:30h al c/ Villaroel 81 baixos. Només per a universitaris

11/02/18 CAFÈ YOUCAT Com defensar la fe sense alçar la veu? Amb Jack Valero
  • Sovint ens trobem que surten temes controvertits de fe en converses a la classe, a la feina o amb els amics i no sabem com hem d'actuar. Jack Valero, fundador de Catholic Voices, ens parlarà d'algunes pistes per a poder dialogar, proposar i defensar la fe sense alçar la veu ni perdre mai el somriure. A les 18h a Santa Anna.
 
13/02/18. UNITS Pregària ecumènica als terrats de Barcelona
  • Joves de diverses confessions cristianes, on s'inclouen varis moviments catòlics i parròquies i esglésies evangèliques, amb el suport de la delegació, ens hem unit per pregar per la unitat. Serà en un espai increïble: la terrassa de l'hotel Orient de la Rambla i ens acompanyarà el bisbe Toni Vadell. 20:30h.

17/02/18. FORMACIÓ PER ANIMADORS Com acompanyar la fe des del coach? Amb Àlex Visus
  • Taller amb Àlex Visus, coach i psico-pedagog cristià, sobre l'acompanyament i educació afectiva dels adolescents, des d'una orientació cristiana. Ideal per aquells que treballeu amb joves a parròquies, escoles o esplais. 
  • On? A la delegació de joventut, C/ Villaroel 81 baixos. 
  • Preu: 15 euros
  • Inscripcions: Com acompanyar la fe des del coach?
 18/02/18. SENT LA CREU 2018
  • Tots els joves de la diòcesi som convocats a iniciar junts la Quaresma a Santa Maria del mar, amb el sr cardenal i els bisbes auxiliars. Un via creu amb la creu de Mossul, musicat pel grup Hakuna music i amb testimonis de joves iraquians cristians i catalans precedirà l'eucaristia. Inscriu-te a www.delejovebcn.org i vine ja a cercar les invitacions a la delegació (C/ Villaroel 81)