Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 11 de gener del 2018

APLEC DE L'ESPERIT I JORNADA D'ANIMADORS DE CATALUNYA

L'Aplec de l'Esperit s'apropa! Cada quatre anys els nostres bisbes ens convoquen a tots els joves de les diòcesis catalanes a trobar-nos per compartir la fe i esperar el do de l'Esperit. Aquest any serà el 19-20 de maig a Tortosa. Mira el vídeo:



El proper DISSABTE 27 DE GENER tindrà lloc a Tortosa la JORNADA D'ANIMADORS DE CATALUNYA, on presentarem l'Aplec, visitarem els espais, i passaràs un dia amb animadors de joves de tota Catalunya, tot compartint la passió per la pastoral juvenil. A partir d'aquell dia ja ens podrem inscriure a l'Aplec.

Si ets responsable de pastoral juvenil, animador de joves, catequista de confirmació, professor d'ESO o batxillerat, monitor d'Esplai, i estàs interessat en venir a l'Aplec i vols saber de què anirà, t'esperem a Tortosa.  Inscriu-te en aquest formulari: Aplec de l'Esperit


COM ANAR? A les 8h. sortirem del Seminari Conciliar de Barcelona un autocar cap a Tortosa, i estarem de tornada a les 20h. del vespre. Quan us apunteu ens posarem en contacte amb vosaltres per les places del bus. 
QUANT COSTA? 10 euros. Inclou dinar a Sant Carles de la Ràpita i transport en autocar fins Tortosa.

Us esperem! Apunteu-vos abans del 24 de gener.