Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 19 d’abril del 2018

Activitats Delegació jove (abril i maig)

20/04/2018 SOPAR ALPHA ESCOLES

  • Els joves (14-17 anys) que aquest any han participat del curs Alpha escoles han organitzat per ells i pels joves que vulguin de la diòcesi un gran sopar Alpha per compartir l'experiència, sopar, fer la sessió 0, música i moltes sorpreses! Si voleu conèixer el projecte Alpha escoles també podeu venir amb el vostre grup i participar d'aquest gran sopar!
    El cost del sopar seran 4 euros (pizza, begudes i picoteo). Inscriu-te a: SOPAR ALPHA ESCOLES

22/04/2018 SORTIM! Presentació del nou pla pastoral

  • El sr cardenal i els bisbes auxiliars convoquen a tota la diòcesi a la presentació del nou pla pastoral pels propers 5 anys. Els joves hi tenim una especial importància, i per això som tots convidats amb els responsables de grups a participar d'aquest acte que serà l'inici d'una etapa esperem ben fructífera per a la nostra diòcesi. T'esperem el dia 22!


04/04/2018 SANT FRANCESC VISITA ELS CARRERS DE BARCELONA

  • El mantell de Sant Francesc d'Assís, provinent de França, arriba a Barcelona de la mà de 20 joves frares caputxins de tota Europa. Començarem amb una estona de pregària i adoració a l'església de sant Jaume. Després sortirem amb el mantell pels carrers de la ciutat. Ens aturarem a la plaça Sant Jaume on tindrem un moment de salutació amb la comunitat de Sant Egidi i persones sense sostre, que s'afegiran. Seguirem fins a la catedral on ens saludarà el sr. cardenal, i seguirem fins a l'església de Santa Anna, on podem venerar el mantell del sant i celebrar la seva visita amb un senzill piscolabis. Us esperem a tots els joves. sant Francesc ens visita! Acompanyem-lo pels carrers de la ciutat!


19-20/05/2018 VINE A L'APLEC AMB LA DELE

  • Ja es va apropant... Aquells joves majors de 18 anys que vulgueu venir a l'Aplec, i no us heu inscrit amb el vostre grup, podeu afegir-vos al grup de la delegació. Serà una passada! -Inscriu-te en aquest formulari.