Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 9 d’abril del 2018

8ª edició del Postgrau d'Acompanyament Espiritual

Es presenta una nova edició del Postgrau d'Acompanyament Espiritual (PAE) pel bienni 18-20. 

El Postgrau d’Acompanyament Espiritual té com a objectiu formar persones per Acompanyar altres persones humanament i, és clar, espiritualment. El PAE  és una proposta que combina la formació acadèmica, el grup d'anàlisi de les experiències i la tutoria personalitzada. El PAE vol donar resposta tant a nivell teòric com des de l'experiència personal, integrant les dimensions espiritual i psicològica de l'ésser humà. En els últims anys s'ha popularitzat parlar de coaching. Però aquesta pràctica de l'entrenador que acompanya en una exercitació interior té una història de segles en l'acompanyament espiritual, un terme que comprèn la persona en tota la seva globalitat (dimensió corporal, afectiva, cognitiva, emocional, espiritual). 

El curs està dirigit per Jordi Font, psiquiatra,  psicoanalista i jesuïta, i Josep Rambla, teòleg, EIDES, i amb coordinació acadèmica de Francesc Grané.
 

Clicant aquí accedireu al díptic en pdf on hi trobareu les dates de les sessions informatives.


El curs està organitzat per la INSTITUT UNIVERSITARI DE SALUT MENTAL VIDAL i BARRAQUER conjuntament amb el Centre d’Estudis CRISTIANISME i JUSTÍCIA –EIDES-, en col·laboració amb la Fundació Escola Cristiana, Jesuïtes Educació, el Grup Mútuam i Sant Pere Claver. Institut Docent.

Informació i inscripcions: docencia@fvb.cat