Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 23 d’abril del 2018

Nous recursos digitals de la FECC per a la pastoral

El mitjà influeix la percepció del missatge deia M. McLuhan ja fa uns quants anys. Per això una pastoral educativa sense recursos digitals fa que el seu missatge sembli antiquat.

Aquest és el motiu pel qual la Fundació Escola Cristiana ha signat un conveni amb Barcelona multimèdia, editorial amb una llarga tradició i experiència en materials didàctics relacionats amb l’ensenyament de la religió i la pastoral escolar, posant a disposició els educadors de les escoles cristianes i dels pares i mares d’alumnes els esmentats materials que trobareu explicitats més endavant.

Com es pot constatar, el seguit de materials abasta recursos complementaris als currículums de l’assignatura de religió catòlica d’Educació Infantil i Primària i un seguit de publicacions que recullen històries de la bíblia, paràboles i miracles de Jesús, salms, pregàries i vides de sants adequats per a nois i noies.

És un nou servei gratuït que la FECC posa a disposició de les escoles i les AMPAs per contribuir a una formació religiosa que apropi a la vivència i diàleg amb Jesús i a la celebració comunitària de la fe. 


Cliqueu a la imatge per accedir als materials.
http://www.recursosfecc.cat/