Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 16 de juliol del 2020

Ja està disponible el Llambregades 3 del mes de Juliol!

Diuen que "a l'estiu tota cuca viu" i, malauradament, encara tenim el COVID-19 també ben viu entre nosaltres, com anem veient els re-confinaments que s'estan esdevint al territori.

Alguns parlen de la COVID com "oportunitat". Potser, més que emprar el mot "oportunitat", que té unes connotacions clarament mercantilistes o egoistes ("què guanyo jo amb tot això?") des d'una òptica cristiana sí que ens podem plantejar "a què em convida la COVID?". No es pot justificar una pandèmia com el voler d'un Déu despietat, però sí que és lícit preguntar-se "què em demana Déu en tot això?". 

Si els cristians afirmem que Jesucrist és camí, veritat i VIDA (Jn 14,6) la resposta sembla que és prou clara: estem al costat de la VIDA, que és estar al costat del Crist i dels crucificats del món. (accedeix al butlletí clicant imatge de la portada)

 Llambregades3_juliol2020

Si sabeu d'alguna persona a qui li pugui interessar rebre el butlletí, pot inscriure's aquí.