Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 27 de maig del 2020

Església Jove proposa una vetlla de Pentecosta on-line

Durant aquests dies de confinament, molts de vosaltres, com a animadors i acompanyants dels nostres adolescents i joves de les parròquies, centres d'esplai, grups de joves, escoles i altres realitats de pastoral, heu intentat mantenir el vincle i l'acompanyament. Des d'Església Jove (Secretariat Interdiocesà de Joventut) us volem donar les gràcies per tot aquest bé que heu fet als joves de la nostra Església! 

Ens adrecem a vosaltres perquè us volem proposar i animar a participar d'una nova iniciativa que durem a terme el proper dissabte 30 de maig a les 22.30h. Volem celebrar plegats la Vetlla de Pentecosta, celebrar i viure plegats tot demanant el do de l’Esperit Sant per cadascú de nosaltres i els nostres adolescents i joves. 16 joves de Catalunya i Mallorca han preparat les pregàries i els cants. Segur que serà una molt bona manera de celebrar junts la festa de Pentecosta en la situació de desconfinament en què ens trobem. 

Podreu accedir-hi a través del Canal YouTube d'Església Jove, des de les xarxes de les Delegacions Diocesanes dels nostres bisbats i des de diferents xarxes que s’adhereixin a aquesta proposta. Agrairíem que feu difusió d'aquesta iniciativa i que, en comunió, ens hi trobem tots el dissabte 30 de maig a les 22.30h!!! 


Ben vostre, Mn. Josep Mateu i Guarro 
Director del Secretariat Interdiocesà de Joventut