Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 28 de maig del 2020

Heu contestat l'enquesta de pastoral? 140 centres ja ho han fet

Aquest proper cap de setmana es clourà la possibilitat de respondre a l'enquesta de pastoral educativa 2020 que el Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana va fer arribar farà pràcticament dos mesos als directors i caps de pastoral dels centres educatius. Ja són 140 els centres que han respost. Si encara no ho heu fet, esteu a temps de respondre-la aquí.

Recordem el text de presentació:
Benvolguts/des, la següent enquesta no forma part de cap estudi comparatiu sobre la pastoral que desenvolupen els centres de l’Escola Cristiana.  Tot i que les preguntes poden donar peu a la creació d’objectius i ítems avaluatius, tampoc es tracta d’una eina que vulgui oferir, a priori, un mètode per avaluar l’acció evangelitzadora dels centres. Hi ha aspectes que poden ser complementats i la intenció darrera és poder estar a l’escolta de les millores que els centres vulguin indicar al Departament pastoral i socioeducatiu de l’Escola Cristiana. Gràcies per la vostra disposició i ajuda.
Eloi Aran, Cap del departament de pastoral de la FECC (earan@fecc.cat)