Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 28 de maig del 2020

Llambregades, el nou butlletí de pastoral educativa de la FECC

Segons el Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans, el verb llambregar equival a "veure amb un cop d'ull". El present butlletí respon a aquesta mirada que inquireix, demana, cerca... preguntes i respostes que demanen ser trobades, a ser possible, amb noms i rostres al darrera.

Aquest primer lliurament ve condicionat, com és evident, per la situació de la pandèmia del COVID-19. En un primer moment es va crear un apatat específic al blog de pastoral i, més endavant, hi ha hagut el webinar corresponent amb un seguit d'aprenentatges que encara tindran ressó en butlletins posteriors.

Part del que trobareu al butlletí replica i reelabora una selecció de les entrades del blog de pastoral, però també hi apareixen novetats. Restem oberts a suggeriments, propostes i comentaris que podeu fer arribar enviant un correu a earan@fecc.cat