Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 11 de maig del 2020

Webinars d'acompanyament en temps incerts

Aquests dies estan  sortint diverses formacions gratuïtes a mode de webinars que van en la línia de l'acompanyament i la gestió emocional. Cada institució ho fa des de perspectives diferents i cap d'elles des d'una òptica explícitament "pastoral", però poden ser interessants per anar prenent nota i preparar-ne un específic de l'àmbit de la pastoral educativa:

6 disposicions per gestionar la incertesa. Webinar de la FECC. Dirigit per Judit Viñas. Dimecres 13 de maig a les 18h. En català. No us ho perdeu! (inscripcions)



Acompañar en momentos de inertidumbre. Webinar de Edebé. Dirigit per Beatriz Montañés. Dimarts 19 de maig a les 17:00h. En castellà. (Info / Inscripció)

... i, encara que no siguin webinars, també pot ajudar la lectura de l'article "Esperança activa", de Miguel González Martín a Cristianisme i Justícia.