Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 12 de maig del 2020

#LaudatoSicadadia, una iniciativa de Justícia i Pau per promoure la cura de la creació també a les escoles

Esperant que tots estigueu bé, us demanem una col·laboració molt senzilla durant el mes de maig. És fàcil ja que es pot limitat a fer un "clic".
La Xarxa de Parròquies Ecosolidàries, que impulsa Justícia i Pau, publica cada dia durant tot el mes de maig un missatge en clau de conversió ecològica. Seran imatges senzilles i petites reflexions escrites, i en format àudio, per promoure el compromís amb la casa comuna entre les comunitats cristianes. Amb el lema ‘Laudato si’ cada dia’, la campanya començà el primer de maig i durarà fins diumenge 31 de maig. Una crida recent del papa Francesc va obrir una bateria de 30 missatges de la seva encíclica Laudato si’. Es tracta d’una iniciativa per reivindicar la vigència de l’encíclica en el cinquè aniversari de la seva publicació. Els continguts es difonen a través dels canals de comunicació del projecte: webtwitterinstagram, whatsapp, radio Estel i en format podcast al programa de Justícia i Pau d’AnimasetRàdio.
Us preguem que també els difongueu pels vostres mitjans personals i de l'entitat a la que representeu i us demanem que ho feu saber a les persones que gestionen les xarxes socials de l'entitat.
Concretament pot ser molt fàcil que reproduïu la píndola diaria #LaudatoSicadadia des dels comptes a les diverses xarxes socials de la vostra entitat. 
Portem 8 dies i, tot i que la iniciativa té una bona recepció, pensem que seria molt fàcil arribar molt més lluny amb una petita col·laboració.
Seguiu @ecoparroquies