Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 23 de juny del 2020

Apunta't a la Setmana catequètica virtual del SIC

Els responsables de catequesi dels tres bisbats (Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa) volem acabar aquest any tan estrany veient-nos la cara. Per això, hem reconvertit la tradicional Setmana Catequètica en una trobada virtual, que es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de juliol de 17 a 18:30h aprox. El programa, centrat en l’esperança cristiana, és el següent: 
Dimarts 7: L’esperança del catequista (Bisbe aux. Antoni Vadell) 
Dimecres 8: L’esperança a la Bíblia (Mn. Quique Fernández, DP, Dir. Escola d’Animació Bíblica de Barcelona) 
Dijous 9: Raons per a l’esperança (Mn. Josep Matías Aibar, DP, Dir. Caritas Diocesana de Barcelona) 

Cada sessió tindrà 3 parts de 20 min. aprox.: Plantejament del tema, diàleg per grups i cloenda creativa, a càrrec de Bufanúvols. 
Per a poder participar via Zoom és necessari inscriure’s gratuïtament abans de l’1 de juliol per correu electrònic a catequesi@arqbcn.cat indicant el nom i una adreça de correu-e. Cal posar a l’assumpte: Inscripció SCV i el nom del participant. Tots coneixem prou bé la necessitat i el valor de la formació, i també la d’animar-se mútuament. Per tot això us agrairem que informeu d’aquesta oferta formativa als catequistes de la vostra parròquia o centre catequètic i els animeu a participar-hi. 

Cordialment us saludem, 
Mn. Alberto Para, Director del Secretariat Diocesà de Catequesi de Barcelona 
Sra. M. Isabel Campmany, Delegada diocesana de Sant Feliu de Llobregat 
Mn. Santiago Collell, Delegat diocesà de Terrassa