Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 4 de juny del 2020

Diálogo Fe-Cultura: Jesús, historia y expresiones culturales

Escuelas Católicas i la Universidad de Deusto tenen un conveni de col·laboració envers l'organització, desenvolupament i certificació en la Formació Teològica per Educadors des del marc del diàleg Fe-Cultura. En els dos darrers anys s'ha ofert el curs "Orígenes y creación", dirigit a professors de ciències. 

Enguany, es vol ampliar el diàleg Fe-Cultura des de les ciències socials a partir de la formació "Diálogo Fe-Cultura: Jesús, historia y expresiones culturales". La convocatòria s'inicia el 14 de setembre de 2020. El plaç de matriculació va des del 28 de junt fins al 15 de juliol. Es tracta d'una formació bonificable. Us animem a donar-hi un cop d'ull.

"Les escoles catòliques, que intenten sempre conjugar la tasca educativa amb l'anunci explícit de l'Evangeli, constitueixen una aportació molt valuós a l'evangelització de la cultura, fins i tot en els països i ciutats on una situació adversa ens estimuli a fer servir la nostra creativitat per trobar els camins adequats." (Evangelii Gaudium, 134)