Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 30 de juny del 2020

Cap a una educació alliberadora

L'any 2017, apareixia el paper de Cristianisme i Justícia "Cap a una educació alliberadora". Aquell document va ser elaborat pel Grup d'educadors i educadores de Cristianisme i Justícia:
Si un altre món és possible, ens calen eines que el facin possible, i l’educació, sense dubte, n’és la principal. Amb aquesta inquietud un grup de persones vinculades al món educatiu i a Cristianisme i Justícia reflexionen sobre com oferir, enmig d’una situació de crisi i desencant, una paraula que sigui alhora de denúncia i d’anunci. Desenvolupen la seva activitat professional en escoles molt diverses (públiques, concertades i privades) en pobles, barris i ciutats de Catalunya… i a totes, però, els uneix el mateix: un gran amor a la feina, als alumnes i al somni de bastir una educació diferent per a un món diferent.
Pel proper número del Llambregades del mes de juliol tindreu una presentació d'aquest grup que ja porta tres anys de recorregut. Mentre us recomanem llegir aquest paper (clica imatge)