Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 5 de novembre del 2020

Trobada Acció Catòlica General - diumenge 8 de novembre de 2020

El diumenge 8 de novembre ACG (Acció Catòlica General) de Barcelona celebra la seva trobada sota el lema Construïm! Cap a una societat que no descarta! amb una Eucaristía a Santa Maria del Mar, presidida pel Bisbe Sergi Gordo, en comunió amb totes les altres misses que es celebrin a la resta de parròquies on és present  l'ACG en algun moment (pregàries, monició d'entrada...). 


A la tarda ens "connectarem" de 17 a 18:30 h. els infants, joves i adults per compartir un espai de pregària i després fer un petit treball per sectors.Aquesta trobada és oberta a laics i laiques de parròquia de l'arxidiòcesi. Abans de la trobada enviarem l'enllaç de zoom per connectar-nos. 

Sabent que són moments difícils, ara, més que mai,  ens cal  
- celebrar que Déu ens uneix i ens estima,
- compartir la missió que ens ha encomanat, 
- trobar la força per a ser llum enmig del nostre món.

Si hi esteu interessats, envieu un mail a acciocatolicageneral.bcn@gmail.com i us farem arribar l'enllaç de zoom per a connectar-vos.